Sorry föruppdatering.

Datum: 2010-06-30 Tid: 23:51:43 Kategori: Kommentarer: 0
förlåt för Uppdatering , men vi har ha haft mke för oss. Men vi ska försöka blogg så mke vi kan. :DD tänkte berätta lite om The Vampire Diaries Handlar om. The Vampire Diaries handlar om syskonen Elena och Jeremy Gilbert som nyligen förlorat sina föräldrar i en bilolycka och nu bor dom hos sin unga moster Jenna. Elena söker tröst hos sina vänner Bonnie, Caroline och ex-pojkvännen Matt medan Jeremy går till drogernas värld tillsammans med Matts syster Vicki. Det nya skolåret på Mystic Falls High School kommer en spännande ny student Stefan Salvatore. Elena och Stefan fastnar genast för varandra, men Stefan har en hemlighet som Elena inte känner till, han är en vampyr. Stefan har en bror, Damon. Damon är också en vampyr och lever på att döda människor. Stefan dricker bara djurblod. I Vampire Diaries får du se både romantik, spänning, drama, krossade hjärtan och mycket mer.

Paul & Torrey

Datum: 2010-06-23 Tid: 22:29:45 Kategori: Kommentarer: 0
Igår sågs Vampire Diaries-stjärnan Paul Wesley och One Tree Hill-sötisen Torrey DeVitto ute när de åt lunch och rastade sina hundar. De började dock bete sig väldigt underligt när paparazzi kom ifatt.. Det går ett rykte att dessa två i hemlighet är gifta. Båda två gömde sina ringfingrar när de blev fotograferade. Först satte Torrey ner handen i sin väska och när hon tog upp den igen var ringen avtagen och Paul gjorde samma sak med handen i jeasfickan. Hmm, undrar om det är sant?
Poul & Torrey

Poul

RÖSTA !!! :)

Datum: 2010-06-23 Tid: 13:42:43 Kategori: Kommentarer: 0
The CW Source har öppnat två omröstningar för serier hos CWTV. Den första kategorin är Best Kiss och den andra är Best Fight där Vampire Diaries är nominerade i båda kategorier. Tyvärr innehåller sidan och omröstningar stora Spoilers för dem som inte sett alla avsnitt som sänts i USA, så följer du i svensk takt föreslår jag starkt att du håller dig borta från sidan! Om du vill rösta, gör du det här.
Enligt The CW Source kommer de ha följande kategorier:
  1. Best Kiss
  2. Hottest Scene (as in, sparks flying between two people, usually with some bom-chicka-wow thrown in)
  3. Best Fight
  4. Most Heartbreaking Moment
  5. Most Surprising Moment
  6. Best Villain
  7. Funniest Moment
  8. Favorite Bad Boy
  9. Favorite Recurring Character
  10. Best Cliffhanger

Välkommen till vår nya blogg. :)

Datum: 2010-06-21 Tid: 16:53:23 Kategori: Kommentarer: 2

Hejsan och välkommen till våran nya blogg. Vi är två tjejer som är galna i The Vampire Diaries. Och vi har skapat den här bloggen för att försöka att skriva så mycket vi kan om serien. :) Om ni vill veta mer om vad serien handlar om och så så kan ni klicka