Julie Plec berättar om säsong's final- MYCKET SPOILER.

Datum: 2011-04-19 Tid: 12:48:31 Kategori: The Vampire Diaries

Förra årets Vampire Diaries säsongsavslutningen var allmänt erkänd som en av 2010 års bästa. I EW: s konstituerande fan-röstade Season Finale Awards, var timme tvåa i tre kategorier, bland annat enskilt mest Clever Twist, Bästa NonRomantic Cliffhanger, och Best döden, med ytterligare 5 bästa ytskikt i bästa kyss, Mest rullats ögonblick och spookiest bild. Som visar bygger sina 12 maj säsong 2 finalen, är förväntningarna höga.Vad ligger framför? Här är vad vi kan berätta. SPOILER ALERT!
• Den April 28 episoden kallas "The Last Day", eftersom det sker i timmar fram till fullmåne, vilket betyder att den kan Elenas (Nina Dobrev) sista dag i livet. Spänningen mellan Salvatore bröder, som har olika idéer om hur man kan hålla Elena säker från den hotande offer ritual, eskalerar. Werewolf Tyler (Michael Trevino) återvänder till Mystic Falls efter att ha fått en störande telefonsamtal.
• i maj 5 Episode plockar upp som dag blir till natt, och med undantag för den allra sista, äger rum helt och hållet på kvällen den fullmåne. "Förlusten av liv är betydande och mycket, mycket, mycket tragisk," exec producent Julie Plec retar. "Nedfallet av det är verkligen smärtsamt för många tecken. Den episoden kallas "Och solen har, och det är verkligen tänkt att säga att våra tecken, i slutet av denna mycket, mycket lång natt, måste hitta något strimma av hopp när morgonen kommer, eftersom vad de går igenom är verkligen djupt livet alteringly hemskt för dem. "
• Du kan förvänta säsongen till slut där, men, säger Plec, "Det var något som vi ville göra det vi kände var en riktigt viktig del av vår berättelse för hela säsongen. Vi visste det är hur vi ville avsluta vår säsong. Offret ritual får oss att det slutar, men det finns fortfarande mer att berätta. Om offret är den mytologi upplösning, är finalen den känslomässiga resolutionen "den 12 maj finalen," As I Lay Dying, är "centrerad kring en annan händelse. - En Borta med vinden filmkväll på torget. "Damon [Ian Somerhalder], som desperat söker förlåtelse från Elena för något som han har gjort, börjar att återuppleva en stund från tidigare misstag som gjorts med Katherine tillbaka i 1864," Plec säger. "Som alltid är sant med dessa händelser i Mystic Falls, det går fruktansvärt snett." Det finns mycket på gång i finalen, tillägger hon, men eftersom så mycket av det hänger på saker som vi ännu inte har sett, det är så långt som hon kan gå. "Vad vi gör är att tala om för publiken att när vi träffar säsong 3, det kommer bli en massa saker förändras för våra karaktärer och i deras liv. Vi är glada över det eftersom det bara visar att showen har riktningar att det kan hålla igång i och går in och går in, och vi kommer aldrig fastna eller trött. Vi ska bara hålla tellin berättelser. "
Alla teorier?

/ N


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback