Svar

Datum: 2012-01-05 Tid: 19:41:29 Kategori: Frågor & Svar



Hej Ina!

Vampire Diaries handlar om Elena som träffar vampyrbröderna Stefa och Damon. Stefan vägrar dricka människoblod och dricker därför djurblod. Han är svagare och har inte samma möjligheter som andra vampyrer har. Hans bror Damon driker människoblod och bryr sig inte vem han dödar för att få i sig blod.

Elena blir kär i Stefan och Stefan blir kär i henne, men problemet är att Damon också är kär i Elena. En dag när Elena är hemma hos Stefan hittar hon en bild som det står Katharine på, det ser precis ut som henne själv och hon lite rädd. Hon har en dubbelgångare som Stefan och Damon har varit tillsammans med tidigare visar det sig!

I säsong två vill "The Originals" få tag på Elena för att hon är dubbelgångaren. Hon är en del av en förtrollning på den starkaste av "The Originals", Klaus. Om förtrollningen bryts måste dubbelgångaren dö!

Nu i säsong tre har förtrollningen brytis och vi får se vad som händer!

Jag vill dock inte skriva sluten på säsongerna som har kommit ut! Men om du Ina tycker om Tha Vampire Diarie s tycker jag verkligen att du ska se ifrån avsnitt 1! Det är mycket lättare att hänga med och du kommer nog tycka att det är roligare att kolla.

Just nu är det REA på Tha Vampire Diaries på CDON.com om någon är intresserad, annars kan ni titta på de här sidorna! http://www.cucirca.com/ http://www.watchfreemovies.ch/ http://ch131.com/

Hoppas du är nöjd med ditt svar


Kommentarer
Kommentar av: Filmer & Serier

Hej! Jag har precis startat upp min blogg igen på annan domän och undrade om ni kunde hjälpa mig med att länka, så länkar jag till er. Alltså ett länk sammarbete! Ta och skicka iväg ett mejl eller så!



Förlåt om du inte vill ha sådana kommentarer!

2012-01-06 @ 17:41:56
URL: http://filmerochserier.wordpress.com
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback